
آیا همه به مکنل منیزیم نیاز دارند؟
بیخوابی، گرفتگی عضلات، یبوست، تهوع و استفراغ، خستگی و ضعف، بیحسی و سوزنسوزن شدن، تغییرات رفتاری و آریتمیهای قلبی (نامنظمی ضربان قلب) از جمله علائم کمبود منیزیم بهشمار میروند.
به گزارش سبک ایدهآل، این روزها تبلیغات زیادی درباره فواید مصرف منیزیم منتشر میشود، اما واقعا مصرف مکمل منیزیم برای همه ضروری است و اگر چنین است، چه مقدار باید مصرف کرد؟ وبسایت فاکسنیوز دیجیتال با چندکارشناس سلامتی در مورد این ماده معدنی چندکاره گفتگو کرده است.
آزمایش خون میتواند به تشخیص سطح پایین منیزیم کمک کند، اما دکتر ویولا هشدار میدهد که این آزمایشها خیلی دقیق نیستند، زیرا منیزیم بیشتر در سلولها قرار دارد نه سرم خون (بخش مایع خون پس از لخته شدن).
برخی بیماریها، مصرف الکل، بعضی داروها و رژیم غذایی فاقد این ماده معدنی میتوانند به کمبود منیزیم منجر شوند. افرادی که به بیماریهای گوارشی مانند بیماری سلیاک یا کرون مبتلا هستند یا افرادی که جراحی بایپس معده انجام دادهاند هم احتمال دارد دچار کمبود منیزیم شوند.
میزان مصرف روزانه توصیهشده منیزیم برای بزرگسالان، ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلیگرم در روز برای زنان و ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلیگرم در روز برای مردان است.
منیزیم در بیش از ۳۰۰ سیستم آنزیمی بدن نقش دارد و به تولید انرژی، عملکرد عضلات و اعصاب و تنظیم فشار خون کمک میکند. منیزیم ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماریها را هم کاهش دهد و به بهبود خواب، کاهش استرس و اضطراب و پیشگیری از گرفتگی عضلات هنگام خواب کمک کند.
دکتر هیتر ویولا، پزشک مراقبتهای اولیه در مرکز سلامت مانت سینای نیویورک، میگوید که منیزیم به حفظ ضربان قلب پایدار و جلوگیری از آریتمیهای قلبی کمک میکند، به همراه کلسیم و ویتامین دی موجب تقویت استخوانها میشود و به بهبود حساسیت به انسولین و سوختوساز گلوکز کمک میکند.
الینا کواتروچی، داروساز و استاد دانشگاه لانگایلند در بروکلین، هم میافزاید که منیزیم میتواند به رفع یبوست، پیشگیری از میگرن و کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی (PMS) کمک کند.
منبع: ایندیپندنت فارسی