دسته‌بندی نشده

این ۹ خواص عجیب لبو سرماخوردگی را درمان می کند!

لبو سرشار از ویتامین سی و آنتی‌اکسیدان است و خواص ضدالتهابی دارد به همین خاطر یکی از بهترین مواد غذایی برای درمان سرماخوردگی است.

به گزارش سبک ایده آل، لبو سرشار از ویتامین سی و آنتی‌اکسیدان است و خواص ضدالتهابی دارد به همین خاطر یکی از بهترین مواد غذایی برای درمان سرماخوردگی است. در میان انواع بیماری‌های شایع در فصل پاییز و زمستان، سرماخوردگی یکی از متداول‌ترین‌ها است. برای پیشگیری یا درمان سرماخوردگی، پیش از هر چیز باید به فکر تقویت سیستم ایمنی بدن خود باشید. میوه‌ها، سبزیجات و خوراکی‌های مختلفی را می‌توانید برای سرماخوردگی در رژیم غذایی خود قرار دهید که یکی از موثرترین آنها، لبو یا ریشه چغندر قرمز است که جزو سبزیجات پاییزی است. در این مقاله از سرویس سلامت در مجله کوروش به بررسی خواص و فواید لبو یا چغندر قرمز برای سرماخوردگی می‌پردازیم.

ارزش غذایی لبو

 

 

همان طور که گفته شد، در فصل پاییز و زمستان از خواص لبو خام برای سرماخوردگی، خواص لبو پخته برای سرماخوردگی و خواص آب لبو برای سرماخوردگی، می‌توانید نهایت بهره ببرید.

لبو پخته

شما می‌توانید لبو را به صورت پخته شده مصرف کنید. در این صورت ۳ تا ۴ عدد لبوی متوسط شسته شده (درسته یا خرد شده) و مقداری آب (به ازای هر لبو، حدود ۱ لیوان آب) را روی حرارت بگذارید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد. اگر عجله دارید، می‌توانید لبوها را در زودپز بپزید و بعد لبوهای پخته شده را همراه با عسل یا بدون عسل، دارچین و کمی آبلیمو بخورید. سایر روش‌های پختن لبو را می‌دانید؟

در صورت تمایل می‌توانید عسل، دارچین و آبلیمو را از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های خرید حضوری یا اینترنتی خریداری کنید.

آب لبو برای سرماخوردگی

مصرف آب لبو برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. می‌توانید آبی که لبو را در آن پخته‌اید، در انواع سوپ یا خورشت لبو یا حتی انواع سالاد استفاده کنید. یا اینکه لبو و دیگر سبزیجات را در مخلوط‌کن بریزید و آب آن بگیرید و بنوشید. اگر زمان کافی برای پختن لبو ندارید می‌توانید با گرفتن آب لبوی خام و مصرف آن، از خواص لبو برای سرماخوردگی بهره ببرید.

لبو خام برای سرماخوردگی

لبو را به صورت خام می‌توانید به قطعات ریز یا برش‌های باریک درآورید و در سالاد بریزید و مصرف کنید. همچنین می‌توانید لبو را رنده کنید و روی سالاد بریزید یا در انواع سوپ یا همراه با مواد میانی انواع قاطی پلو از آن استفاده کنید.

دمنوش لبو

می‌توانید با پودر لبو (طرز تهیه پودر لبو)، تفاله لبوِ، چیپس لبو (طرز تهیه چیپس لبو) یا حتی لبو‌های تازه خرد یا رنده شده، دمنوش درست کنید. کافی است هر کدام از فرآورده‌های لبو را با مقداری آب جوش در یک قوری بریزید و روی کتری با آب در حال جوش بگذارید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دمنوش آماده شود. سپس دمنوش یا چای لبو را با عسل یا نبات به صورت گرم، میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا