
داریوش فرضیایی: تلاش کردم عموپورنگ ساده و بچگانه بماند
مهمترین دغدغه کاری من این است که بچهها در حین اینکه بچه هستند، بچگی کنند و از هیجانات کاذب دور بمانند.
به گزارش سبک ایدهآل، مهمترین دغدغه کاری من این است که بچهها در حین اینکه بچه هستند، بچگی کنند و از هیجانات کاذب دور بمانند. دوست دارم که بچهها امیدوار بار بیایند و به آینده امید داشته باشند. شادی، امید به آینده را در بچهها تقویت میکند؛ در واقع بچهای که شاد باشد، به آینده امیدوار است. من که سالها برنامه برای کودکان و نوجوانان تولید کردهاند، امروز میدانم که شادی کاذب به درد نمیخورد و فردی میتواند بچهها را شاد کند که خودش شاد باشد و بتواند خانوادهها را شاد کند.
امروزه، برخی از افراد ۱۵ ساله میگویند که ای کاش بزرگ نمیشدند و همان دوران کودکی خودشان را سیر میکردند تا شادی ساده همراهشان بود و من با شنیدن این صحبت تاسف میخورم و به خودم میگویم چه شده که فرد ۱۵ ساله به این زودی بزرگ شده و احساس پیری میکند؟
من نمیخواهم از کارهای خودم تعریف کنم اما احساس میکند که برنامههایی که در گذشته برای بچهها تولید میشدند، ساده و روان بودند و به دل مینشستند البته امروزه و با پیشرفت تکنولوژی، شادیهای ساده و صمیمانه همچون یک شی هچل هفت برای بچهها خندهدار شدهاند و من با این مخالف هستم.
تکنولوژیای که وارد زندگی بچهها شد، کودکان و نوجوانان را از دنیای شاد بچگی جدا کرد و به سمت بزرگی برد. با وجود همه اینها، من تلاش کردم که عموپورنگ را در همان قالب ساده و بچگانه خودش نگه دارم و به همین دلیل هنوز هستم.
به نظرم امروز خلائی در عرصه تولید آثار فرهنگی و هنری برای کودکان وجود دارد چون بهایی به آنچه که باید برای کودکان و نوجوانان ساخته شود، نمیدهند.
هماکنون مدیران تصور میکنند که باید آدمهای جدیدی وارد عرصه تولید آثار فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان شوند. من هم این ایده را قبول دارم و به نظرم هر فردی که به عرصه مذکور وارد میشود، باید حمایت و هدایت شود تا بتواند آثار خوب و مناسبی را برای کودکان و نوجوانان تولید کند.
من از مسئولان میخواهم جلوی پای افرادی که میخواهند با حفظ چهارچوبها، آثار فرهنگی و هنریای را برای کودکان و نوجوانان تولید کنند، سنگ نیندازند. همواره تلاش کردهام که تحت عنوان برند عمو پورنگ آثاری را با حفظ چهارچوبهای موجود و مناسب برای کودکان و نوجوانان تولید کنم اما ممکن است که امروز برنامهای مثل محله گل و بلبل به دلیل منطبق نبودن با پارامترهای برخی از مدیران مجوز پخش نداشته باشد.