گوناگون

این فسیل ۴۷ میلیون ساله آلمانی راز‌ تکامل را افشا کرد

یک فسیل ۴۷ میلیون ساله آلمانی توانست راز‌های جدید و جالبی را از نحوه تکامل برای دانشمندان جهان آشکار کند.

به گزارش سبک ایده‌آل،فسیل ۴۷ میلیون ساله که به طرز چشمگیری در آلمان حفظ شده است، قدیمی ترین نمونه شناخته شده از یک جیرجیرک واقعی را با قدمت ۴۷ میلیون سال نشان میدهد.

– که در گودال مسل Eoplatypleura messelensis این گونه جدید یک میراث جهانی یونسکو غنی از فسیلهای دوران ائوسن – کشف شده است شکاف مهمی را در درک ما از تکامل جیرجیرک ها پر میکند.

این فسیل ۴۷ میلیون ساله متعلق به گروه Platypleurini از جیرجیرک ها است که امروزه به خاطر صداهای بلند و بالهای طرح دارشان شناخته میشوند و یک یافته نادر در دیرینه شناسی است زیرا تنها حدود ۴۴ فسیل جیرجیرک از کل دوران سنوزوئیک ثبت شده است.

این نمونه که فقط یک اینچ طول و ۲.۶۸ اینچ طول بال دارد ویژگیهای متمایزی مانند چشمان جمع و جور و بالهای پهن و منحنی را نشان می دهد که به طرز چشمگیری شبیه به جیرجیرکهای امروزی است. الگوهای بالهای آن نشان میدهد که از استتار برای استتار در جنگلهای نیمه گرمسیری که زمانی مرکز آلمان را پوشانده بودند، استفاده میکرده است. دانشمندان معتقدند که نرهای این گونه باستانی احتمالاً مانند خویشاوندان امروزی خود صداهای جفت گیری وزوز مانندی تولید میکردند. این کشف فراتر از ثبت یک رکورد فسیلی جدید یک نشانگر تکاملی حیاتی برای ژنتیک جیرجیرکها ارائه میدهد و بر اهمیت حشرات در بازسازی اکوسیستمهای باستانی تأکید میکند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا