گوناگون
علل گریه های نوزدان
بین ۶ تا ۱۸ ماهگی، رشد شناختی و آگاهی کودک شما ممکن است باعث بروز ناگهانی ترسها و نگرانیها شود.
به گزارش سبک ایده آل، ممکن است شروع به گریه کنند در مواجهه با صداهای بلند مثل صدای جاروبرقی یا مخلوطکن، یا از حمام کردن یا بودن در کنار یک سگ آشنا بترسند. حتی ممکن است از کسی که قبلاً با او راحت بودهاند، احساس ترس نشان دهند.
این ترسها رایج هستند و نباید بهعنوان نشانهای از تغییر شخصیت کودک تلقی شوند. این ترسها طی چند ماه بهخودیخود برطرف خواهند شد، بنابراین نیازی نیست که کودک خود را به غلبه بر آنها آموزش دهید.
۵ نکته برای مقابله با ترسهای جدید
- از عامل محرک اجتناب کنید: اگر ممکن است، از چیزی که کودک شما را نگران میکند دوری کنید. بهعنوانمثال، اگر کودک شما از آب میترسد، حمام اسفنجی را امتحان کنید. اگر از نزدیک شدن سگ همسایه میترسند، به طرف دیگر خیابان بروید.
- صبر داشته باشید: وقتی کودک شما از یک دوست یا خویشاوند آشنا میترسد، شرایط سخت میشود. صبور باشید و اگر کودک شما نمیخواهد محبت یا تعامل کند، او را مجبور نکنید.
- احساساتشان را تشخیص دهید و به رسمیت بشناسید: برای مثال، بگویید: «اون صدای بلندی بود. ترسیدی؟ نگران نباش، فقط بوق ماشین بود.» این کار به کودک شما کمک میکند احساساتش را درک کند و آرام شود.
- آرامشبخشی: اگر چیزی کودک شما را ترساند، او را از روی کالسکه یا زمین بلند کنید و نزدیک خودتان نگه دارید تا زمانی که آرام شود.
- مقابله با اضطراب جدایی: در این سن، اضطراب جدایی نیز ممکن است ظاهر شود. هنگام ترک کودک، حتماً یک خداحافظی کوتاه بگویید و به او اطمینان دهید که بهزودی باز خواهید گشت.
این روشها میتوانند به شما و کودکتان کمک کنند تا با این ترسهای موقتی کنار بیایید.
منبع: https://blog.lovevery.com/child-development/how-to-handle-your-babys-fears/