خانه داری

معرفی 10 گیاه زیبای آپارتمانی+عکس

نگهداری از گل‌های زینتی و آپارتمانی یکی از چالش‌های است که امروزه افراد زیادی را درگیر خود کرده است.

به گزارش سبک ایده‌آل؛ اگر شما هم به نگهداری از گل‌های زینتی و گیاه زیبای آپارتمانی علاقه‌مند هستید ولی نمیدانید چه گیاهانی‌ برای نگهداری در آپارتمان مناسب هستند و یا وقت کافی برای نگهداری از گیاهان را ندارید این مطلب به شما کمک خواهد کرد که گل مورد نظر خود را پیدا کنید. در این مطلب به معرفی 10 گیاه زیبای آپارتمانی و نحوه نگهداری از آنها خواهیم پرداخت.

1- سانسوریا (Sansevieria Trifasciata)

سانسوریا جزء گیاهان آپارتمانی مقاوم به کم آبی هستند، همچنین این گیاه سازگاری بسیار بالایی در برابر شرایط جوی و محیطی دارند. گونه های متفاوت سانسوریا، گیاهان آپارتمانی هستند که معمولا در مقابل سرما، گرما و کم آبی با داوم تر هستند.

در ادامه ۴ مورد از مقاوم‌ترین گونه آن را نام می‌بریم:
• سانسوریا شمشیری
• سانسوریا ابلق
• سانسوریا پا کوتاه
• سانسوریا مهتابی
اگر شما فردی پرمشغله هستید یا همیشه در سفرید این گیاه برای شما آفریده شده؛ زیرا در برابر همه سختی ها مقاوم است و به راحتی می‌توانید از آن نگهداری کنید بدون اینکه اخم به ابرو بیاورد.

سانسوریا، گیاهی سمی است؛ اما سمی بودن این گونه شدید نیست. تنها در صورتی که برگ‌ها بدون پوست با بدن انسان تماس داشته باشند، مشکل ساز می‌شود.

بیشتر گونه‌های سانسوریا جزء گیاهان مقاوم به نور کم هستند و به راحتی می‌توان این گیاه را در سایه نگهداری کرد.

2- شفلرا (Schefflera arboricola)

در نگهداری از شفلرا، تنها باید به دو اصل نور و آبیاری دقت داشته باشید؛ زیرا گیاه به این دو عامل زنده است. در هنگام آبیاری به این نکته دقت داشته باشید که شفلرا در فصل رشد به آب بیشتری نیاز دارد تا باقی فصول.

شفلرا، جزء گیاهان سمی است؛ در هنگام نگهداری از این گل آپارتمانی مقاوم، مراقب کودکان و حیوانات خانگی خود باشید، تا برگ‌های گیاه را نخورند.

همان‌طور که گفته شد، شفلرا نگهداری آسانی دارد؛ بنابراین می‌توانید این گیاه را در محیط های اداری، بانک‌ها، مطب و… نگهدای کنید.

3- دیفن باخیا (Dieffenbachia)

گلهای آپارتمانی مقاوم، مانند دیفن باخیا جزء گیاهان آپارتمانی سایه دوست است که حتی با نور مصنوعی هم می‌تواند نیاز خود را تامین کند.

دیفن باخیا، گیاهی سمی است؛ در هنگام نگهداری از این گیاه مقاوم آپارتمانی، مراقب کودکان و حیوانات خانگی باشید تا با گیاه تماس نداشته باشند؛ زیرا باعث ایجاد حساسیت می‌شود.

دیفن باخیا، علاوه بر اینکه جزء گل های آپارتمانی کم نور است، جز گیاهان تصفیه کننده هم است و این ویژگی را دارد که محیط اطراف را از آلودگی ها پاک کند.

4- زاموفیلیا (zamiifalia)

زاموفیلیا از جمله؛ گیاهان مقاوم به کم آبی است. زاموفیلیا گیاهی بسیار زیبا و زینتی است که حضور آن در هر محیطی تسلی بخش است. این گیاه را به علت نگهداری آسان می‌توان در محیط های اداری نگهداری کرد.

زاموفیلیا جزء گیاهان آپارتمانی مقاوم به کم آبی که این گیاه بسیار سمی است؛ در هنگام نگهداری از آن مراقب کودکان و حیوانات خانگی خود باشید.

زاموفیلیا در لیست گیاهان مقاوم به سرما قرار دارد؛ اما در هنگام نگهداری از این گیاه تلاش کنید تا نیازهای آن را برطرف کنید تا رشد گیاه سرعت بالایی پیدا کند.

5- دراسنا کامپکت (dracena compacta)

یکی دیگر از گیاهان مقاوم آپارتمانی، دراسانا است. از اصلی‌ترین ویژگی‌های این گیاه همیشه سبز بودن آن است. به همین دلیل می‌توان از آن در محیط‌های مختلفی چون محل کار، محیط‌های اداری و … نگهداری کرد.

دراسنا کامپکت، گیاهی سمی است؛ مراقب باشید تا توسط حیوانات خانگی خورده نشود، زیرا موجب مسمومیت در آن‌ها می‌شود.

یکی دیگر از ویژگی‌های این گیاه، خاصیت تصفیه کنندگی است؛ دراسانا با توجه به داشتن این خاصیت، بسیار نگهداری زیادی در اتاق خواب دارد چون فضای محیط را از آلودگی‌ها پاک می‌کند.

6- پتوس (Devil’s ivy)

پتوس جزء، گیاهان مقاوم به گرما و سرما است. این گیاه زیبای آپارتمانی محبوب افرادی است که وقت یا زمان کافی برای نگهداری از گیاهان را ندارند. درواقع این گیاه برای افرادی که مشغله کاری دارند بسیار مناسب است، زیرا هم همیشه سبز است و هم سختی نگهداری ندارد.

پتوس، گیاهی سمی است؛ در هنگام نگهداری از این گیاه مراقب کودکان و حیوانات خانگی خود باشید؛ زیرا خوردن این گیاه موجب ایجاد حساسیت می‌شود.

این گیاه مقاوم به نور کم، خاصیت تصفیه کنندگی هم دارد و به راحتی می‌تواند محیط اطراف خود را از آلودگی ها پاک کند.

گیاه زیبای آپارتمانی

7- دراسنا پرچمی (dracena)

دراسانا پرچمی، جزء گیاهان مقاوم آپارتمانی است که نسبت به کم آبی بسیار مقاومت دارد. این گیاه به علت ظاهر زیبایی که دارد بسیار برای دیزاین کردن محیط مناسب و کاربردی است.

دراسانا، گیاهی سمی است؛ البته این نکته را در نظر داشته باشید که دراسانا برای انسان آسیب زا نیست و تنها برای گربه و سگ مشکل زا است.

دراسانا گیاهی سایه دوست است که نگهداری بسیار راحتی دارد؛ افرادی که زمان زیادی را در خانه نمی‌گذرانند اما به دنبال خانه‌ای سبز هستند می‌توانند از دراسنا در خانه نگهداری کنند.

برگ‌های این گیاه سوزنی شکل و خشن است که بسیار ظاهر جذاب و شیکی را به خانه شما هدیه می‌دهد، درواقع درختچه یوکا جزءگیاهان آپارتمانی گران قیمت و لوکس نیز است.
هرچند یوکا به نور متوسط نیاز دارد اما جزء گل های آپارتمانی مقاوم به نور نیز است و می‌تواند کم نوری را تحمل کند. و در واقع یوکا، درختچه گلهای آپارتمانی مقاوم است.

9- آنتوریوم (Laceleaf)

یکی دیگر از گل های مقاوم آپارتمانی، آنتوریوم است؛ این گیاه نسبت به سایه مقاوم است و به راحتی می‌تواند به زندگی خود ادامه دهد.
این گیاه کم توقع با حضور خود هم فضای خانه را تماشایی می‌کند و هم مهر و محبت را افزایش می‌دهد.

گیاه زیبای آپارتمانی

10- انواع کاکتوس (Cactus)

کاکتوس ها گیاهان آپارتمانی مقاوم به کم نوری هستند که با کم‌ترین میزان نور به حیات خود ادامه می‌دهند.
برای انتخاب کاکتوس تنوع بسیار زیادی وجود دارد و به راحتی می‌توانید از بین هزاران کاکتوس گیاه مورد نظر خود را با طرح و نقش مختص به خود خریداری کنید.
کاکتوس علاوه‌بر این که گیاهی مقاوم به سرمااست، آبیاری کم را هم تاب می‌آورد؛ بنابراین بهترین انتخاب برای افراد فراموش کار و پر دغدغه است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا